fredag 27 juni 2014

Fortfarande

Jag är fortfarande sjuk. Känner hur musklerna i kroppen förtvinar. Ingår tröståt jag chips till middag. Och jag har behövt uppsöka läkare för mitt öga. Tydligen var det fullt av byggdamm som retade ögat. Det gör att jag inte ska använda smink runt ögonen så jag är inte så attraktiv. Ett rött litet öga och ett normalt öga.


Och allt jag vill är att bli frisk så att jag kan bege mig ut i skogen, med hunden vid min sida, och springa. Men jag flåsar bara jag går upp på ovanvåningen så jag försöker tagga ner min längtan och mina förväntningar på första joggingpasset för det kommer bli fysiskt tufft för denna orkeslösa kropp. Men jag längtar ändå. Drömmer om att känna benen ömma, solen i ryggen..

Idag ska jag skingra tankarna genom att åka in till stan. En av mina bästa vänner ska gifta sig. Det är en väldigt privat tillställning men vi fick komma dit och vara med vid rådhuset. Pratade med honom igår och han lät så lycklig!! Det gjorde gott i mitt hjärta. Två fina människor som funnit varandra. Dem ska jag få träffa idag! Även om det bara blir en liten stund så får jag dela deras viktiga ögonblick med dem. Länge leve kärleken!!

- Fru Svensson filosoferar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar