tisdag 15 oktober 2013

Teknikträning

I måndags kväll när jag var i Malmö passade jag på att vara med på Fotkulturs teknikträning för barfota löpning. Vi började med att gå helt barfota (i oktober!!) på Davidshall. Efter det gjorde vi lite övningar för hållningen. Sen joggade vi till Stadsparken för fler övningar för att sedan jogga och lägga till övningar borta på Mölleplatsen. Vi avslutade med att jogga tillbaka till Fotkultur och avslutade med två minuters studsande som brände i vaderna. Övningarna varvades med lite teori och vi som var med fick ställa frågor. Allt detta för noll, zip, zero pengar. Väldigt lärorikt och inspirerande. Ska försöka vara med fler gånger. Är ni sugna så spana in deras Facebook sida för där lägger de upp om det blir teknikträning eller inte. Måndagar kl 18 brukar de köra.


Man kan också betala 600kr för en timmes individuell träning där de filmar löpsteg och pratar om teknik. Det är en sjukgymnast som håller i det då. Mycket lärorikt!!


Och så får ni se hur nördig jag såg ut när jag fotade postern på deras skyltfönster. Är lite sugen på att hitta ett par barfotaskor att ha till vardags, för de säljer även finskor i barfota utförande!

- Fru Svensson filosoferar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar