måndag 2 juli 2012

Värt att fira

Idag har vi bakat kladdkakemuffins med både hallon och jordnötssmörs frosting. Väldigt gott! Men hallonfrostingen var flytande. Inte alls spritsbar. Det gjorde att de inte blev fullt så fina som de var i mina tankar men jag är ändå nöjd!


Vi bakade för att fira livet, nya och gamla vänner. Fint ska det vara! Och gott var det, fast lite för sött. Kanske skulle ta tag i min kost, ska bara mumsa upp de andra muffinsen först!

- Fru Svensson filosoferar

1 kommentar:

  1. Ja men klart man ska fira allt! Och nu blev jag sjukt sugen på en av de där! Måste nog baka i helgen :)

    Nä alltså, devote är helt stört, vissa kommentarer syns, andra inte. Sjukt störigt. Och jag hittar inte nån inställning heller där man ställer in sånt. Men det kanske har å göra med mobil version eller vanlig? Hur läser du bloggen?


    Ja köp det som jag har, det är faktiskt det godaste proteinpulver jag haft. Smakar inte så där syntetiskt som många gör. Nutritech Iso W12 heter det :)

    Äh, milen fixar du. Jag trodde inte jag skulle göra det, och absolut inte den där backiga banan i skogen. Så jäkla mycket backar.. Men det gick, och hyfsat bra dessutom! Jag har ju bara sprungit aktivt sedan ungefär 5-6 sen så man blir stark och får kondition fort med löpning. Så go go go! Jag hejjar allt jag kan :)

    kram

    SvaraRadera